середу, 29 січня 2020 р.


Гаряче книжкове чтиво для найвибагливіших гурманів.

Не секрет, що книжкові новинки полюбляють усі відвідувачі бібліотеки. Адже саме у День нової книги можна першим захопити те, що ще навіть ніхто не гортав. Такі книги ще пахнуть фарбою, а ти станеш їх першим читачем. Отож, розмаїття цікавих та  яскравих  книг представили для читачів бібліотеки. Відвідувачі познайомилися з виданнями художньої літератури, відкрили для себе  імена письменників, які нещодавно з’явилися у сучасному просторі. Читачі зупинялися  біля Book локації “Гаджети? Посперечаємося”. Не залишився поза увагою підлітків й інформаційний колаж “Мотивація: до чого, для чого?”. Діти із задоволенням переглядали  книги, спілкувалися і обмінювалися враженнями. Психологічні тести, інтелектуальні вікторини допомогли підліткам краще пізнати себе та перевірити власні знання.
Працівники бібліотеки презентували юним читайликам книгу “Фонтан казок“. Це казки Сашка Дерманського, Івана Андрусяка, Зірки Мензатюк, Юрія Винничука, Лесі Воронини. Кожен, хто переступав поріг бібліотеки, був вражений книжковою вітриною “Приголомшливі пригоди просто поруч”, особливо книгами автора та ілюстратора, відомого на весь світ – Агостіна Траїні. Це серія книжок про пана Водицю, де головний герой доступно та кумедно знайомить малюків із навколишнім світом і процесами, що в ньому відбуваються.
Тож кожному читачеві знайшлася книга за його вподобанням. Особливо радує те, що багато читачів приходили до бібліотеки разом з матусями, бабусями, татусями. Дорослі також не залишилися поза увагою. Вони мали можливість обрати літературу на свій смак.







Немає коментарів:

Дописати коментар