середу, 12 вересня 2018 р.

Нова книга Гаррі Потера вийде восени.



Восени вийде нова книга Джоан Роулінг про юного чарівника Гаррі Поттера -  “Гаррі Поттер: Історія магії”. Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» вже анонсувало український переклад книги. Про це видавництво повідомило на своїй сторінці у Фейсбуці "З нагоди 21-ї річниці виходу першої книги поттеріани з приємністю оголошуємо, що «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» придбала права на переклад великого подарункового видання «Гаррі Поттер: Історія магії», вихід друком якої слід очікувати вже восени. Перекладатиме книгу традиційно Віктор Морозов!", - ідеться у повідомленні. 
У  видавництві уточнили, що  "Гаррі Поттер: Історія магії" — це офіційна книга виставки, плід незабутньої співпраці видавництва Bloomsbury, Дж.К. Роулінґ і блискучих кураторів Британської бібліотеки". Видання обіцяє читачам захопливу подорож предметами, які вивчаються у Гоґвортській школі чарів і чаклунства – від алхімії та настійок до гербалогії і догляду за магічними істотами.
У кожному розділі можна знайти численні артефакти з Британської бібліотеки та інших колекцій з усього світу, а також ексклюзивні рукописи, ескізи та ілюстрації з архіву Гаррі Поттера. А ще до кожної тематики були написані есе експертами, письменниками та культурологами, яких надихнула виставка і які запропонували власну точку зору на кожну магічну тему.
Читачі зможуть також ознайомитися зі стародавніми книгами заклинань, чудово проілюстрованими сувоями, які розкривають секрет Еліксиру життя, флаконами з кров’ю дракона, корінням мандраґори, малюнками кентаврів та справжньою мітлою відьми; у книзі міститься інформація про магічні винаходи Джоан Роулінґ поряд з їхніми культурними та історичними предками.




Немає коментарів:

Дописати коментар