середу, 18 вересня 2019 р.

“Метелики в крижаних панцирах”.
17 вересня в нашій бібліотеці відбулась Презентація  аудіокниги “Метелики в крижаних панцирах” запис якої здійснено в рамках проєкту “Особлива книга для особливих дітей”, який реалізується за підтримки Українського культурного фонду у програмі "Інклюзивне мистецтво". Колектив бібліотеки щиро дякує Українському культурному фонду за можливість реалізувати проєкт. А також окрема подяка авторці книги Оксані Радушинській, яка згуртувала навколо себе команду акторів завдяки яким книга ожила і зазвучала. Особлива атмосфера панувала у залі, навіяна щирими спогадами про спільну роботу. Гості заходу першими змогли почути фрагменти аудіокниги та збагнути основні меседжі автора. Команда акторів і учасників проєкту приготували для пані Оксани особливий дарунок – перший компакт-диск із записом аудіокниги “Метелики в крижаних панцирах” з автографами та побажаннями.
Команда проєкту, авторка книги Оксана Радушинська та актори, які взяли участь в озвученні аудіокниги "Метелики в крижаних панцирах", відповідали на запитання журналістів, ділилися враженнями від роботи в проєкті. Дякуємо, представникам засобів масової інформації за участь в прес-брифінгу та щиру зацікавленість нашим проєктом.
Вдячні усім, хто взяв участь у створенні нашої аудіокниги! Завдяки Вам Метеликів слухатимуть у різних містах України. А, найголовніше, її зможуть почути ті, хто у силу особливих життєвих обставин не може самостійно читати – це люди, які мають вади зору.



Немає коментарів:

Дописати коментар