понеділок, 8 червня 2020 р.


Історія свята: 9 червня – Міжнародний день друзів.

Традиція відзначати День друзів зародилася у США ще в 1935 році. Тоді Конгрес Сполучених Штатів оголосив першу неділю серпня Національним Днем Дружби, і відтоді він відзначається щорічно. Проте неофіційний міжнародний День друзів святкують і сьогодні, 9 червня. З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його відзначають у багатьох країнах, також, і в Україні.
Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Дружбу можна легко втратити, але хто шукає — знаходить, адже дружба ні до чого не зобов’язує і зобов’язує до всього. Дружба між людьми буває різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. А потрібна звичайна увага, якою ми можемо з легкістю поділитися зі своїм другом.
Напевно у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Таку людину обов’язково слід привітати з Міжнародним днем друзів, щоб висловити найтепліші почуття та подяку.
Кажуть, що хороших друзів не буває занадто багато. Їх завжди декілька або навіть один. Але, напевно, душа не може поділятися на нескінченну кількість частин. Тому дружбу двох можна назвати ідеальною — самою міцною, вірною та тривалою.
Привітайте і ви свого друга, в Міжнародний день друзів, з цим чудовим святом!




Немає коментарів:

Дописати коментар