пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

На сторінках довідкових видань.



        З метою формування інформаційної культури читачів проведено тиждень довідкової літератури “На сторінках довідкових видань”. Кожний день присвячений певній тематиці: День Довідника, День Словника, День інтернету, День Енциклопедії тощо. Світ інформації настільки швидкий та різноманітний, що розгубитися в ньому досить легко. Особливо коли ти ще зовсім юний і можливо, в силу свого віку, лише трішки необізнаний. Звісно, інформаційна культура читачів – одне з основних завдань бібліотеки. А тиждень довідкової літератури спрямований на те, щоб допомогти шукачам інформації правильно зорієнтуватися в різноманітті книжкового Всесвіту.

      На островах довідкових знань читачі знайомилися з енциклопедіями, довідниками, словниками та найважливішими комп’ютерними термінами, вчилися орієнтуватися в мережі Інтернет та медіаграмотності. Розуміти і аналізувати складні процеси функціонування медіа у суспільстві допомогла веб-подорож “Медіа-територія”. 

 Цікаві мандри в Інтернеті, веб-уроки і веб-подорожі, інформаційні ярмарки, бібліомандрівки – все це чекало на дітей впродовж тижня.

   Читачі бібліотеки запевнилися – хто володіє інформацією, той володіє світом.


Немає коментарів:

Дописати коментар